hola

L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua ha informat de la suspensió definitiva de l’Aplec de Santa Perpètua que ja es va ajornar al mes de maig. L’entitat ha expressat que “ens sap molt de greu per tots els nostres socis, col·laboradors i simpatitzants però no podem posar en risc la salut dels participants, ni nosaltres assumir les conseqüències que poden derivar-se”. Les mesures que havien d’establir-se per a la celebració de l’Aplec “no es corresponen amb el sentit que ha de tenir un Aplec”, han explicat des de l’Agrupació.

L'Aplec de la Sardana s'havia programat per als dies 2 i 3 de maig. Degut a la situació d'emergència sanitària d'aquells moments, l'entitat va decidir ajornar-lo a una data en la qual estava previst fer l'Aplec de Santiga. La reserva dels dies i de cobles feia possible aquest canvi de dates. Aquesta era l'esperança de l'entitat, però el desenvolupament de la pandèmia, la situació actual i les mesures de seguretat que es demanen han fet suspendre definitivament l'Aplec 2020.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua, Mercè Alsina, ha explicat que no pot haver contacte físic, ha de ser en un recinte tancat.... i tot això fa que no s'assemblés en res a l'Aplec de la Sardana que cada any celebra l'entitat el primer diumenge de maig.

Mercè Alsina ha expressat que li sap molt greu prendre aquesta deicisó de suspendre per als músics, que si no actuen no cobren, i per totes les persones que estaven esperant l'Aplec de la Sardana.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista explica que en algunes localitats es pot ballar agafant-se de les mans posant-se gel hidroalcohòlic abans, amb bastons o fulars agafats entremig de les persones, però que ara per ara es fa difícil saber quan es podrà tornar a ballar sardanes amb certa normalitat.

Foto: L'Aplec de la Sardana, que s'havia posposat per a les dates de l'Aplec de Santiga, s'ha suspès definitivament a causa de la pandèmia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La dansa obre la nova temporada de Museu en Família
23 Oct 2020 09:25 - RedaccióLa dansa obre la nova temporada de Museu en Família

Aquest diumenge 25 d'octubre arrenca una nova temporada de Museu en Família. La primera proposta de [ ... ]

Tàndem torna als escenaris i ho fa per primer cop en la seva història fora de Catalunya
22 Oct 2020 14:30 - RedaccióTàndem torna als escenaris i ho fa per primer cop en la seva història fora de Catalunya

Tàndem ha tornar als escenaris després de més de set mesos d'aturada. L'entitat local va representar [ ... ]

Puccini centra la xerrada d'avui de l'Aula d'Extensió Universitària
20 Oct 2020 13:08 - RedaccióPuccini centra la xerrada d'avui de l'Aula d'Extensió Universitària

L’Aula d'Extensió Universitària programa en el marc del curs 2020-2021 per als seus socis avui la [ ... ]