hola

L’Espai 1 va acollir divendres la inauguració de l’exposició Natural/Artificial que s’emmarca en una sèrie de projectes del Centre d'Art La Panera. Aquest centre realitza aquest tipus de produccions per al públic infantil i familiar amb la intenció d’arribar a un públic tan ampli com sigui possible.

L’exposició, que es podrà visitar fins al dia 16 de febrer, treballa la dicotomia natural i artificial. En moltes ocasions ens trobem amb el que és natural, adulterat, i allò artificial, revestit d’una certa aura natural depenent d’on es posi l’accent. D’això és el que tracta l’obra, que exposa també un món actual basat en les lleis de mercat i les modes de consum que oscil·len entre aquests dos pols: productes naturals, saludables, orgànics i ecològics, que a la vegada siguin accessibles, fàcils d’administrar, assequibles i tecnològics.

La mostra indaga com diferents artistes han tractat aquesta dicotomia en una sèrie de treballs que aborden temes com els materials, el paisatge, el menjar i els animals.

A Santa Perpètua la mostra arriba gràcies al programa d’exposicions itinerants de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu fer pedagogia de l’art i per això l’exposició també inclou una visita guiada, que tindrà lloc el 18 de gener a les 12 hores.

La Tècnica d’Arts Visuals de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, Departament de Cultura de la Generalitat, Arantza Morlius, va ser l’encarregada d’inaugurar l’exposició juntament amb el regidor de Cultura, Marçal Solà. Morlius explicava que des del Departament de Cultura es pretén fer pedagogia de l’art.

Morlius explica la importància de donar suport a exposicions d’arts visuals als municipis de Catalunya.

L’exposició Natural Artificial que ja es pot visitar a l’Espai 1 de la Granja comptarà amb una visita guiada a càrrec de Roser Sanjuan,responsable del servei educatiu del Centre d’Art la Panera.


Foto: La mostra es podrà visitar fins al 16 de febrer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]