hola

El grup de teatre Tàndem ja ho té tot pràcticament enllestit per a les tres representacions que farà d’Els Pastorets. Serà els dies 22 i 26 de desembre a les 19 hores al Teatre del Centre mentre que el dia 28 es representarà l’especial Pastorets Innocents a les 21.30 hores. La venda d’entrades es podrà fer de manera anticipada una hora abans de cada representació.



El preu és de sis euros per a majors de 65 anys i menors de 14 mentre que el preu de l’entrada general és de set euros. La versió que oferirà el Grup Tàndem tornarà a ser la de Folch i Torres.

Més de seixanta actors i actrius pujaran a l’escenari per representar aquest clàssic del Nadal, la major part són nens i nenes que s’inicien en el teatre amateur com a dimonis, àngels o pastors. De fet, segons ha informat Tàndem, el repartiment de papers s’ha renovat i és més jove que altres anys sent la mitjana d’edat dels actors de vint anys. El nen Jesús estarà interpretat per dues bessones.

De la mateixa manera, el grup també ha millorat l’escenografia per agilitzar els canvis d’escena tot mantenint l’essència de l’obra, segons ha informat Tàndem. Els Pastorets és la representació amb més participants de Tàndem i no només d’amunt de l’escenari ja que entre bastidors hi treballaran un equip de més de vint persones.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha explicat que la versió de Folsch i Torres és la que més els agrada perquè és més divertida i recorda que el dia 28 canvien escenes i apareixen personatges inèdits perquè fan gags sobre l'actualitat. Alonso ha recomanat que es comprin de manera avançada les entrades sobretot de cara a la funció dels Pastorets Innocents perquè s'acostumen a exhaurir.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]