hola

La comissió de Festa Major 2020 es reunirà avui per primer cop amb l'objectiu de començar a plantejar l'esquelet del programa festiu que omplirà els dies 4, 5, 6 i 7 de setembre de 2020. La reunió serà a la Granja Soldevila a les 20 hores.



La regidoria de Cultura ha convocat avui la sessió constituent en la qual s'explicarà que implica formar part de la comissió, quins són els compromisos que s'adquireixen i les persones interessades que en volen ser membres signen un document formal de constitució. La Comissió de Festa Major fa una tasca important no tan sols en els mesos d'aquí a setembre sinó durant els quatre dies de Festa Major, fent de jurat de concursos, preparant el rom cremat, rebent i organitzant entitats i artistes participants i tenint cura de tot el desenvolupament de les diverses activitats.

L'Ajuntament havia demanat a les persones interessades que s'apuntessin abans i avui serà el moment de decidir-se per formar o no part de la comissió. Des de la Regidoria de Cultura es preveu que continuïn la majoria de la comissió de 2019 i que puguin haver-hi noves incorporacions ja que hi ha persones que han anunciat la seva presència avui.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la Regidoria i la Comissió de Festa Major són els encarregats d'elaborar el programa d'una festa que vol dirigir-se a tota la ciutadania.

Solà ha subratllat que la comissió és oberta a tothom però que requereix un compromís important d'assistència a les reunions mensuals i dels dies de la festa.

En aquesta primera reunió, les noves incorporacions també podran fer valoració de la Festa Major d'aquest any i la comissió ja començarà a preparar el nou programa. Marçal Solà ha assenyalat que la comissió ajuda a tenir ulls al municipi i tenir punts de vista diferents i que fa que la Festa Major sigui participada des de l'origen.


Foto: Imatge d'arxiu d'una de les comissions de Festa Major / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]