hola

La Biblioteca Josep Jardí endegarà el dilluns 16 de setembre el període d’inscripcions a l’activitat estrella de foment de la lectura Biblioaventurers.

Aquesta temporada continua apostant per animar a perpetuencs de totes les edats a fer de la lectura un hàbit i, per això, ha programat les versions de Biblioaventurers per a infants d’entre 4 i 10 anys, Biblioaventurers tenn, per a joves d’11 a 15 anys, i Biblioaventurers +, a partir dels 16 anys. El funcionament de l’activitat és ben senzill. La persona interessada s’ha d’inscriure a l’activitat a la sala infantil o al taulell de préstec segons les edats i anar llegint llibres entre octubre i març. El personal de la Biblioteca Josep Jardí explicarà amb deteniment quina serà la sistemàtica a seguir aquesta temporada. Tots els que aconsegueixin el repte tindran un detallet de la Biblioteca i els Biblioaventurers+ entraran en un sorteig d’un regal el dia de Sant Jordi. La temporada passada es van inscriure 232 persones i van aconseguir el repte un total de 132. En aquesta ocasió, la Biblioteca espera que vagin en progressió les inscripcions als Biblioaventurers teen i +.

Exposicions bibliogràfiques

D’altra banda, l’equipament ha programat dues noves exposicions bibliogràfiques entre els dies 17 i 28 de setembre. Una coincidint amb el 21 de setembre Dia Internacional de la Pau on al racó Temàtic trobarem una exposició amb premis Nobel de la Pau, llibres sobre resolució de conflictes i sobre la pau i la no violència. I una altra sobre espiritualitats, a la segona planta.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de biblioaventurers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]