hola

La Biblioteca Josep Jardí endegarà el dilluns 16 de setembre el període d’inscripcions a l’activitat estrella de foment de la lectura Biblioaventurers.

Aquesta temporada continua apostant per animar a perpetuencs de totes les edats a fer de la lectura un hàbit i, per això, ha programat les versions de Biblioaventurers per a infants d’entre 4 i 10 anys, Biblioaventurers tenn, per a joves d’11 a 15 anys, i Biblioaventurers +, a partir dels 16 anys. El funcionament de l’activitat és ben senzill. La persona interessada s’ha d’inscriure a l’activitat a la sala infantil o al taulell de préstec segons les edats i anar llegint llibres entre octubre i març. El personal de la Biblioteca Josep Jardí explicarà amb deteniment quina serà la sistemàtica a seguir aquesta temporada. Tots els que aconsegueixin el repte tindran un detallet de la Biblioteca i els Biblioaventurers+ entraran en un sorteig d’un regal el dia de Sant Jordi. La temporada passada es van inscriure 232 persones i van aconseguir el repte un total de 132. En aquesta ocasió, la Biblioteca espera que vagin en progressió les inscripcions als Biblioaventurers teen i +.

Exposicions bibliogràfiques

D’altra banda, l’equipament ha programat dues noves exposicions bibliogràfiques entre els dies 17 i 28 de setembre. Una coincidint amb el 21 de setembre Dia Internacional de la Pau on al racó Temàtic trobarem una exposició amb premis Nobel de la Pau, llibres sobre resolució de conflictes i sobre la pau i la no violència. I una altra sobre espiritualitats, a la segona planta.


Foto: Imatge d'arxiu d'una festa de biblioaventurers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]