hola

La Regidoria de Cultura i la Comissió de Festa Major recorden que demà dissabte 14 de setembre està prevista la celebració de les tres activitats programades per dilluns dia 2, l’Aqua-fest, la matinal d’aventura i el Castell de focs.

Ajuntament i Comissió de Festa Major van esperar fins a l’últim moment per prendre aquesta decisió, diumenge 1 de setembre al migdia, quan totes les agències meteorològiques donaven pluja durant gairebé tot el dia de dilluns, pluges fortes que van provocar l’activació del pla Inuncat de la Generalitat. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que calia prendre una decisió diumenge al migdia i ha aclarit que si no s’hagués ajornat i hagués plogut com apuntaven tots els radars i agències oficials, s’haurien d’haver pagat les activitats sense que la ciutadania les hagués pogut gaudir.

La data escollida va ser el 10 de setembre però finalment les activitats tampoc es van poder realitzar, per avís de pluja i, finalment la data en que tindran lloc el Castell de focs i les altres activitats infantils serà demà dissabte 14 de setembre.

Així, la plaça de la Vila acollirà demà d'11 del matí a 14 hores l'Aigua Fest. Una activitat familiar i per a tothom en la qual es poden fer diversos jocs relacionats amb l'aigua i d'altre tipus. A la tarda de 16.30 a 19.30 h, el parc Municipal serà la seu d'una Tarda d'aventures oberta a totes les edats i amb diverses activitats. Per finalitzar la jornada, a les 22 hores, al parc Central, es podrà gaudir del Castell de focs, que un any més anirà a càrrec de la Pirotècnia Dragon. L'Ajuntament ha recordat que mitja hora abans de l'activitat es tallarà el Camí de la Granja al trànsit i a les persones per motius de seguretat.


Foto: El castell de focs, com és tradicional, es gaudirà des del parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]