hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí endega la temporada amb el cicle 'Prepara't per opositar' que es compondrà de dotze sessions d'assessorament que tindran lloc els dimarts del 17 de setembre al 3 de desembre de 18.30 h a 20 h.

Aquest dilluns 9 de setembre s'ha programat una sessió introductòria en la qual s'explicaran aspectes com com trobar ofertes d'oposicions, la plataforma CIDO, mèrits i titulacions, entre d'altres. La sessió tindrà lloc a l'Espai 2 fins a completar aforament.

Des de l'equipament municipal es vol ajudar a aquelles persones que es volen presentar oposicions ja que s'ha detectat un augment de préstec dels temaris i de consultes d'informació sobre els processos de selecció a les administracions públiques. L'aforament és limitat per a 35 assistents.

Cada sessió tractarà un tema concret i des de la Biblioteca es proposa assistir els dies que més convinguin per preparar el temari general. La primera sessió amb tema serà la Constitució Espanyola, el 17 de setembre, i la segona, el 24 de setembre, Drets i deures fonamentals i el Tribunal Constitucional.

La durada de les sessions seran d'una hora i mitja. La professora serà Carolina Moyano, llicenciada en Ciències Polítiques i Administració. Diplomada en gestió i Administració Pública. Màster en Administracions Públiques i Postgrau en Administració i Hisenda Pública.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]