hola

Amb motiu de les previsions meteorològiques que apunten pluges intenses per avui dilluns 2 de setembre, l'Ajuntament de Santa Perpètua i la Comissió de Festa Major han decidit ajornar els focs artificials de final de Festa. La decisió es va adoptar ahir a primera hora de la tarda.

Tot i que la previsió indica que és possible que a l'hora dels focs no plogui, el Consistori ha explicat la impossibilitat de l’empresa de fer el muntatge i garantir la seguretat de la pirotècnia, que suposa unes 10 hores de treballs.

Consistori i Comissió han acordat ajornar els focs per al dimarts 10 de setembre, vigília de la Diada Nacional de Catalunya, a les 22 hores al parc Central.

També s'ajornen al dia 10 de setembre, el festival Aqua-fest, que tindrà lloc a les 11 hores a la plaça de la Vila, i la tarda d'aventures, que es desenvoluparà a partir de les 16.30 hores al parc Municipal.

Sí es mantenen les activitats amb canvi d'ubicació previst. Així, la xocolatada de les veïnes de la Creueta es farà al Centre Cívic El Vapor (10.30 hores), mentre que l'espectacle de màgia(18.30h) i les havaneres (20h) tindran lloc a la nova pista poliesportiva coberta de l'avinguda de Girona.

D'altra banda, es manté el Concert final de festa amb Bigblack Rhino, ja que les previsions indiquen que a les 23 hores no plourà i l'escenari de La Rambla és cobert.

Ajuntament i Comissió han pres aquestes decisions aquest diumenge al migdia per tal de gestionar tota la logística i organització prèvia que requereixen aquestes activitats.

Aquest dilluns al matí arrenca la programació de les activitats del darrer dia de festa amb la col·laboració d’un grup de dones del barri de La Creueta. El col·lectiu, en una edició més, tornaran a preparar una xocolatada adreçada al públic infantil. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic El Vapor.

 


D'altra banda, pista poliesportiva serà l’escenari a partir de les 18.30 hores d’un espectacle de màgia a càrrec de Mag Arnau. Nascut a Terrassa l’any 2000 va començar amb la màgia als 6 anys, quan va anar a veure al Mag Lari per primera vegada. Anys més tard el 2011 el Mag Lari va iniciar un concurs de màgia. El concurs consistia en gravar un vídeo de 5-10 minuts fent màgia, i enviar-li al seu correu. El Mag Lari va escollir a 8 mags de tots els vídeos recollits i el Mag Arnau va ser un d’ells. Un mes després, el Mag Lari va actuar a Olesa de Montserrat i el Mag Arnau va actuar amb ell a mig espectacle. Ara el Mag Arnau ha conegut a molts dels millors mags del món i té un estil únic i una comunicació que manté en viu el públic.


També aquesta nova pista serà l’escenari de les Havaneres, que anirà a càrrec de Neus Mar. Aquesta artista es caracteritza per la seva manera d’entendre i interpretar les havaneres fugint dels estereotips tradicionals.

La Regidoria de Cultura ha informat també que durant l’activitat es farà el sorteig entre les persones participants a la segona edició del Concurs de Pinxos de la Festa Major 2019 i es donarà a conèixer el Pinxo guanyador del concurs d’entre tots els restaurants i bars participants.

El Concert Final de Festa tindrà lloc a les 23 hores a La Rambla amb Bigblack Rhino que posarà el colofó amb un projecte musical enèrgic i de caràcter indomable. Influenciats per artistes com Alabama Shakes, Janis Joplin, Ben Harper, Muddy Waters o The Beatles que faran les delícies del públic.

Foto: El castell de focs tindrà lloc el 10 de setembre a causa de la previsió del temps / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]