hola

Les orquestres Aquarium, Metropol i La Principal de la Bisbal i la formació Bigblack Rhino protagonitzaran els balls i concerts a La Rambla durant aquesta Festa Major mentre que Bocamolls i La Glamour Band oferiran les nits de versions del parc Central.

L’Orquestra Aquarium, de Badalona i amb 32 anys d’experiències per places de pobles, donarà el tret de sortida a les nits de ball a la Rambla aquest 30 d’agost a partir de les 23 hores. Onze músics damunt de l’escenari que oferiran versions i música en directe. A la una de la matinada Bocamolls inaugurarà la Nit de versions al parc Central. Aquest quartet oferirà una barreja explosiva i atractiva pensada per no deixar ningú fora de la pista de ball.

El dissabte 31 d’agost a les 23 hores, l’Orquestra Metropol protagonitzarà el Ball de la Rambla. Una formació amb una gran varietat de veus tant femenines com masculines, amb timbres, colors i estils diferents però que es complementen a la perfecció.

Posteriorment, a la 1 i al parc Central La Glamour Band tancarà la Nit de versions d’aquesta Festa Major amb un espectacular i explosiu directe on tornarà la música dels anys 70,80 i 90. Potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia, bon humor i encant que satisfarà als paladars més fins i ens farà ballar i cantar les millors cançons dels millors temps.

Una formació històrica, La Principal de la Bisbal, oferirà el Concert de Festa Major diumenge a partir de les 19 hores a La Rambla i posteriorment, a les 23 hores, el Ball del Fanalet, que per animar a la participació es torna a programar en diumenge. El tradicional ball amb el fanalet serà a partir de les 00.30 h i es podrà adquirir a l’inici del concert amb un preu de 50 cèntims d’euro i els llumins per 30 cèntims.

El Concert Final de Festa tindrà lloc a les 23 hores del 2 de setembre a La Rambla amb Bigblack Rhino que posarà el colofó amb un projecte musical enèrgic i de caràcter indomable. Influenciats per artistes com Alabama Shakes, Janis Joplin, Ben Harper, Muddy Waters o The Beatles que faran les delícies del públic.

Disco Jove, novetat per a adoslecents

La plaça de l’Era, davant de l’Escola Municipal de Música, acollirà una de les novetats de la programació de la Festa Major d’estiu. Divendres i dissabte s’ha programat en aquest espai una Disco Jove entre les 9 del vespre i la una de la matinada amb l’objectiu d’oferir una nova activitat per al públic adolescent. El 30 d’agost la disco mòbil estarà amenitzada per GEBIdeejay i el 31 d’agost anirà a càrrec d’Oscar Deejay. Seran quatre hores de música cada dia per ballar i passar una bona estona amb els amics.

Els Deskoncerts, al parc de la Ribera

El parc de la Ribera serà un any més l’escenari del festival de música de la Festa Major d’Estiu de Santa Perpètua, els Deskoncerts. Una comissió de joves i la Regidoria de Joventut han treballat durant l’any per tal d’elaborar el cartell del qual podrà gaudir la ciutadania durant les nit de divendres, dissabte i diumenge.

Gürtel Club estrena aquest divendres 30 d’agost a partir de la mitjanit l’escenari del parc de la Ribera amb el seu punk rock. Completen el cartell de la primera nit Niña Coyote Eta Chico Tornado, un duet de Guipúscoa, que és una de les referències de l’estoner i el blues-punk nacional i on presentaran el seu nou disc Aitzstar; i Dj Rambla, reconegut en tot el territori estatal i que combina i mescla temes de diferents estils per tal d’assegurar diversió.

Dissabte 31 d’agost, a partir de la mitjanit passaran per l’escenari del parc de la Ribera l’ska britànic de Fantàctels i el rap electrònic i feminista de Pupil·les. Aquest grup neix el 2014 a València. Amb el seu primer treball, Bruixes de dol, realitzen prop de 60 concerts a València i Catalunya. Les Silenciades és el seu segon treball. Per acabar la nit, Dj. Hochi oferirà la seva versió més desconeguda i electrònica.

Els Deskoncerts 2019 finalitzen el diumenge 1 de setembre amb el regaee d’ Adala i The Same Song Band que s’uneixen per portar un discurs d’arrel llibertària i els Wombo Combo, un duo de Djs de música electrònica internacional, tot i que abasten molts altres estils. El resident de Salamandra (Hospitalet) i de Dirty Razzmatazz (Barcelona) Dj. Jack Dalfons tancarà els Deskoncerts.
El parc de la Ribera disposarà d’un Punt Lila i les barres formaran també part de les accions de sensibilització i detecció d’agressions sexistes.

Concert vermut

La Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura tornen a apostar per una de les novetats de l’edició de l’any passat i programen per segon any consecutiu actuacions musicals els dissabtes i diumenges al migdia a la Rambla en el marc de la Festa Major. Sota la proposta Concert Vermut actuaran les formacions Miratjazz de Nova Orleans i Contrapunt. El dissabte 31 d’agost el concert estarà protagonitzat pel quintet de músics Miratjazz de Nova Orleans que, amb una instrumentació típica del dixieland i el New Orleans, et transportaran als carrers de Nova Orleans de principis de segle XX. MiratJazz és una banda de música nascuda als carrers de Barcelona a finals de 2003 i d’una trajectòria consolidada.
El diumenge 1 de setembre serà el torn de Contrapunt, una agrupació musical formada per músics amb una àmplia experiència. El seu repertori es basa en peces de jazz i bossanova, però també fan versions de temes contemporanis.


Foto: La Nit de versions atreu molt de públic al parc Central / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]