hola

Les Regidories de Cultura i de Comerç organitzen la segona edició de la Ruta del Pinxo de la Festa Major amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració i alhora engrescar a la ciutadania a conèixer i assaborir les diferents ofertes gastronòmiques de Santa Perpètua.

Un total de vuit bars i restaurants participaran enguany en aquest concurs, que es desenvoluparà els dies 31 d'agost i 1 de setembre. El certament presenta enguany una novetat important i és que els pinxos se serviran en un horari concret, de 12 a 14 hores.

Els establiments participants i els noms dels seus pinxos són: 80’ (Mini 80'), Vostra Vite (Croqueta de cigrons-humus i pebrot escalivat), Bus Stop (Salmorejo amb copa de vi), Protagonistas (Timbal de verduretes de temporada amb cruixent de seitons), Santa Tapa (Callos de la Isabel), Simple Wake (Hamburguesa de formatge amb culis de tomàquet i ou marinat amb comí), El rebost de Mas Costa (xoriço asturià a la sidra natural) i Vermut Negre (Torrada de pa de coca, lacon, formatge gratinat i melmelada de tomàquet). El preu del pinxo més beguda serà de 2.5 euros.

Per participar al concurs caldrà dipositar la butlleta participativa, que es repartiran als establiments, degudament emplenada i segellada en una de les urnes dels restaurants participants. Els concursants hauran de votar la tapa degustada de l’1 al 10 (1 és la puntuació mínima i 10 la màxima) i dipositar la butlleta dins l’urna. L'organització ha assenyalat que es declararan nul·les les butlletes que no estiguin omplertes correctament amb el nom, cognom i telèfon, que continguin més d’un valor, que estiguin guixades o manipulades, que siguin il·legibles, i/o continguin comentaris malsonants i impropis que puguin ferir la sensibilitat de les persones.

Entre els participants se sortejarà un lot de productes de la marca SPM i dues entrades per a una obra de teatre professional. El sorteig es realitzarà a la mitja part de les havaneres, quan s’extraurà una de les butlletes.

El bar o restaurant guanyador del premi jurat o premi popular a la millor tapa i/o la tapa més votada, obtindrà un lot de productes SPM i un anunci de mitja pàgina gratuïta per a L’Informatiu de Santa Perpètua a publicar abans que acabi l’any 2019.

La tapa Croqueta de cua de bou sobre ceba caramel·litzada i cremòs de Porto del Restaurant Vostra Vite va ser el pinxo guanyador de l'edició passada, en la quan van participar sis establiments i un centenar de persones en la degustació dels plats.


Foto: Pinxo guanyador de la primera edició de la Ruta / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]