hola

Amics de Santiga organitza el 22 i 23 d’agost el XXX Concurs de Pintura Ràpida de Santiga. El certamen repartirà premis per un import total de 6.150 euros. El veredicte del jurat es farà públic el dissabte 24 d’agost, a les 20 hores, a La Fusteria (Pare Rodés 20).

Amics de Santiga ha establert en aquesta edició una desena de premis distribuït en un premi d’Honor patrocinat per l’Ajuntament de Santa Perpètua i dotat amb 1.200 euros. Cinc premis oli (amb qualsevol tècnica), dotats amb 1.000, 650, 600, 500 i 400 euros, respectivament. Tres premis d’aquarel·les, dotats amb 650, 500 i 350, respectivament. En aquesta ocasió s’ha establert un únic premi local dotat amb 300 euros i que patrocina Amics de Santiga.

El president de l’entitat, Jaume Vinyals, ha explicat que després de dos anys en aquesta edició han optat per treure el premi del jurat popular i el segon premi local i ha explicat que arribar a la trentena edició del concurs “és una fita important”. Amics de Santiga ha enviat més d’un centenar de cartes entre pintors per promoure el certamen. El lliurament de premis, com és tradicional, se celebra coincidint amb l’Aplec de Santiga que aquest any tindrà lloc el 8 de setembre. L’acte començarà a les 19 hores i es farà a l’església de Santiga. Els quadres presentats a concurs formaran part d’una exposició que es podrà visitar del 25 d’agost al 2 de setembre a l’espai de La Fusteria, davant de l’Escola Tabor. Gairebé una trentena de comerços col·laboren en el certamen.


Foto: Un participant a l'espai natural de Santiga / Amics de Santiga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]