hola

Avui clourà el festival d'arts Moguda Escènica organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua amb la darrera sessió de Cinema a la fresca. A les 22 hores al parc Central tindrem l'oportunitat de veure Bohemian Rhapsody. És una pel·lícula biogràfica britànica-nord-americana de 2018 sobre el cantant britànic Freddie Mercury i el grup de rock Queen. Alguns crítics l'han definit com una celebració de Queen, de la seva música i del seu cantant Freddie Mercury, qui va desafiar estereotips per convertir-se en un dels artistes més estimats de la història. La pel·lícula plasma el meteòric ascens de Queen, el seu so revolucionari, la carrera en solitari de Freddie, la reunió de la banda, i una de les millors actuacions de la historia del rock. L'actor que interpreta Freddie Mercury és Rami Malek que va obtenir per aquest paper l'Òscar 2019 al millor actor protagonista.

Moguda Escènica ha tornat a oferir aquest any Cinema a la fresca i la Central Musical i, per segona vegada Arts al carrer amb disciplines com el clown, el circ i la màgia. El regidor de Cultura, Marçal Solà, es mostra satisfet amb el desenvolupament i seguiment de totes les activitats “estem molt contents de l’acollida un any més del Moguda Escènica entre els perpetuencs. Les propostes de l’EMA com sempre tenen una resposta molt bona per part de la ciutadania i tant la Central Musical com el Cinema a la Fresca estan funcionant molt bé. Les Arts al carrer amb les propostes de circ, màgia acrobàcies itinerant ha estat diferent i va atraure públic de totes les edats. La idea és continuar amb aquesta dinàmica i seguir programant Moguda Escènica aconseguint sent un referent al Vallès de les Arts al carrer.”


Foto: El parc Central acull el cinema a la fresca / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]