hola

La Central Musical del festival d'estiu Moguda Escènica finalitza aquest dijous 18 de juliol al parc Central amb el concert d'Esmeralda Colette, una jove cantant de Santa Coloma de Gramanet que portarà al municipi l'espectacle Lovely Precius Dream amb el qual farà un recorregut per alguns dels passatges musicals i vitals de Nina Simone.

La veu d’Esmeralda Colette fusiona el soul, el jazz i el latin-funk i estarà acompanyada per músics que recorden que “per on passa el solc de la memòria tot és ritme, tot és cançó”, segons explica l’organització de l’esdeveniment.

Esmeralda Colette està formada a l'Institut del teatre de Barcelona i a l'Institute of Arts de Barcelona. Va participar en el programa televisiu La Voz, on va captivar el públic amb Cançons com Is this love, de Bob Marley. Des de la Regidoria de Cultura han subratllat que van veure Colette al Voll-Damm Festival Internacional i van quedar impressionats.

La cantant catalana Esmeralda Colette tancarà la Central Musical aquesta nit amb un espectacle que va néixer a l'Institut del teatre en col·laboració amb un dels seus professors.

L'actuació d'Esmeralda Colette començarà a les 22 h a l'amfiteatre del parc Central. Podeu consultar la programació completa de Moguda Escènica al web del festival www.mogudaescenica.cat. A les xarxes socials Instagram i Facebook amb l’usuari @MogudaEscènica i a Spotify hi ha una llista específica amb els temes de les edicions passades i actuals de la Central Musical.


Foto: L'amfiteatre del parc Central acollirà l'actuació / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]