hola

Cultura - Festival de la poesia catalana

Poesia_catalana_IMG_0001La Promotora va acollir aquest dissabte per la tarda la 6ª edició del Festival de la Poesia Catalana, on van participar set persones, entre poetes i poetesses de Santa Peprètua, Mollet i Barcelona. Una trentena de persones van seguir amb atenció aquest acte, organitzat per l'Agrupació Poètica Generació S.XXI, que també va servir per fer un homenatge a Josep Navarro i Zapata, poeta perpetuenc que va morir al 2009.

Els moments mes emotius van arribar al començament del recital quan es va fer sortir a l'escenari a Francisco Navarro, germà del poeta, a dir unes paraules. Posteriorment, la regidora de Cultura, Rosa Rovira, va fer una referència de la vida i trajectòria de l'homenatjat. A la clausura del recital, i després de la lectura de diferents poemes, entre ells de Josep Navarro, l'entitat organitzadora li va fer entrega al seu germà d'un pergamí amb la poesia dedicada al poeta.

També va haver temps per recordar altres tres poetes del municipi ja desapareguts com Jesús Àvila Martin, José Corcoles i José Flores.

Foto: Un moment de lectura de poemes - Rafa Jiménez

0
0
0
s2sdefault