hola

aiguerols_5240Actualitat - Societat

El Departament d’En­senyament de la Generalitat assumirà el cost de la instal·lació i el lloguer de dos mòduls per assegurar un nou curs a l’Escola Els Aigüerols després que Esquerra Republicana i CiU al Parlament hagin arribat a un acord en el marc del debat pressupostari. La notícia la va fer pública aquest dilluns la diputada d’ERC, Anna Simó, a través de Twitter. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha mostrat la seva satisfacció després que la notícia li fos confirmada pel grup parlamentari d’ICV-EUiA. Garcia creu que la instal·lació dels mòduls soluciona “provisionalment” el problema de capacitat “fins que no es construeixi l’edifici de l’escola”, projectat a l’antic camp de futbol, a l’avinguda de Santiga. L’alcaldessa ha avançat que el proper 6 de febrer té programada una reunió amb el director de centres públics de la Generalitat, Toni Llobet, per parlar del futur i les perspectives al voltant d’Els Aigüerols.

 

Per la seva part, la secció local d’ERC ha expressat en un comunicat que espera que l’acord “s’estengui pels propers cursos” però ha reconegut que “l’acord resta encara força allunyat de la proposta de construcció d’un nou edifici, projectat als terrenys annexos al parc municipal, un objectiu perseguit des de fa anys per l’associació de pares i mares i que compta amb el suport de la gran majoria de forces polítiques municipals”. La secció local d’ERC ha informat que la portaveu de la comissió d’Ensenyament al Parlament de Catalunya, Anna Simó, te previst reunir-se en breu amb representants de l’AMPA per exposar-los els termes de l’acord.

El president d’ICV a Santa Perpètua, Manel Llord, creu que la inclusió dels mòduls als pressupostos és “bona” tot i que ha recordat que és “el que li correspon fer a la Generalitat”. Llord ha destacat “les gestions tant de l’alcaldessa de Santa Perpètua com de la regidora d’Educació per tal d’aconseguir la inclusió del cost dels mòduls als pressupostos” i ha volgut destacar que el seu grup continua defensant la construcció d’Els Aigüerols com a solució definitiva, “tal com ha quedat clar en l’esmena als pressupostos presentada pel nostre grup”.

Foto: imatge de l'escola Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]