hola

Alumnes de l'Escola Santa PerpètuaEducació - Programació estable 

Infants de cinquè A i B de Primària de l'Escola Santa Perpètua han visitat avui divendres 16 de març les instal·lacions dels mitjans de comunicació local (Granja Soldevila s/n). Una  cinquantena de nens i nenes han conegut com es fa un programa de ràdio, quin és el procés d'elaboració de l'Informatiu, i com funciona l'edició digital de la publicació. També han vist com es realitza la publicitat institucional mitjançant el disseny gràfic.

Els alumnes han parat molta atenció a les explicacions dels tècnics del departament i han fet preguntes sobre aquells temes que més els interessava. Al Raul Collado el que més li ha agradat dels mitjans de comunicació ha estat l'estudi de ràdio "perquè ens han deixat parlar". Al Mussa Jallow li ha cridat molt l'atenció que a l'estudi de la ràdio hi hagi insonorització i a l'Alba Reyes la visita li ha interessat molt perquè ha après "com funciona tot". Per a la Naykare Beltran conèixer el procés d'impressió de l'Informatiu li ha agradat molt "perquè no pensava que fos així".

L'Alba Sepúlveda i el Marcel Rovira han explicat que ha sigut una visita molt interessant i la Sandra París ens ha dit que li ha encantat parlar per la Ràdio. Per en David Gonzalez, Pablo Poderoso i Noa Cruz conèixer l'edició digital de l'Informatiu és el que més els hi ha agradat i també "veure com es penja la notícia de la nostra visita". A la Meritxell López, al José Luís Perez i a la Mar Moreno ens han explicat que li han encantat parlar par la Ràdio perquè hem dit coses molt divertides. 

Els escolars han comprovat en persona, el que ja han estudiat a les aules; com es fa una notícia, quines són les seves parts i com és el procés d'elaboració d'un diari. L'activitat forma part de la programació estable a les escoles 2012 que organitza l'Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria d'Educació. Dilluns 19 de març visitaran els mitjans de comunicació local l'Escola Bernat de Mogoda. Ja han fet la visita els alumnes de l'escola Santiga.

Foto: Alumnes de cinquè de Primària de l'Escola Santa Perpètua a la Granja, ubicació dels mitjans de comunicació local / Marta Hiraldo

0
0
0
s2sdefault