hola

Pere Macias a Santa PerpètuaActualitat - Actualitat 

El portaveu adjunt de CiU al Congrés i portaveu a la comissió de Foment de la Cambra Baixa, Pere Macias, demanarà a Renfe, Adif i Foment "la necessitat que quan abans millor, es construeixi una nova estació de Rodalies al pas de la línia R8 al centre del municipi". Per a Macias es tracta "d'una inversió relativament barata en comparació amb les grans obres que s'han fet darrerament" destacant que "dóna un servei important a molts veïns del municipi", que sovint s'han de desplaçar fins al municipi veí de La Llagosta per trobar un servei ferroviari correcte, ja que si bé hi ha una estació al barri de La Florida, aquesta presenta importants mancances tant a nivell d'accessibilitat per a persones amb dificultats, com pel que fa la freqüència de pas de combois.

El diputat de CiU, va vistar Santa Perpètua el divendres 24 de febrer amb la diputada vallesana Lourdes Ciuró. El tinent d'alcalde de l'Àrea de Territori, Joan Mestres i els regidors Carme Araque i Martí Bayès van acompanyar Macias i Ciuró en la seva estada al municipi. Pere Macias va expressar que "és de justícia que hi hagi aquesta estació" i va opinar que "un dels principals deures que ha de fer un Govern és solucionar aquests problemes". Macias ha remarcat que aquesta obra "té sentit territorial" i "potencialitats des del punt de vista de la xarxa".

En quant a la proposta alternativa al desdoblament de la R3, Pere Macias va manifestar que "s'haurà d'estudiar" però que el projecte de connectar la R3 amb la R8 i amb una estació central a la Granja "no és un plantejament que estigui fora de lloc, té sentit territorial i resol una problemàtica urbana". Macias va anunciar que expressarà davant del ministeri que "s'estudiï la proposta"

El tinent d'alcalde de l'Àrea de Territori Joan Mestres va agarir Macias i Ciuró el seu "compromís amb Santa Perpètua" i va expressar que per als ajuntaments és important comptar amb persones que ens representen a Madrid i que "aixequin la veu per coses que són imprescindibles"

 

 

 

 

Foto: El porteveu de CiU al Congrés Pere Macias amb el primer tinent d'alcalde de Santa Perpètua, Joan Mestres i els regidors Carme Araque i Martí Bayès / Rodrigo González
Àudio: Pere Macias, portaveu de CiU al Congrés / Ràdio Santa Perpètua
0
0
0
s2sdefault