hola

Reunio B30Actualitat - B30

L'Associació Àmbit de la B30 tindrà enllestit "en les properes setmanes" el document en el que detallarà quines actuacions són prioritàries per a la millora de la mobilitat pública i privada a la comarca. Així s'ha manifestat a la reunió que l'entitat va celebrar ahir a la tarda al Vapor Gran de Terrassa i a la que va assistir la vicepresidenta de l'organisme i alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

El document "Priorització d'actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del corredor de la B-30" ja va ser objecte d'una jornada de treball que es va celebrar a Santa Perpètua. Aquest informe té com a objectiu la definició d'una agenda de priorització de les actuacions dels sistemes de mobilitat públic i privat en aquest territori des d'una perspectiva global i de col·laboració entre les organitzacions dels 23 municipis.

L'Associació Àmbit B30 també ha establert les primeres línies d'actuació del Pla de Treball pel 2014 que planteja la possibilitat de participar en la propera edició del Saló Internacional de la Logística i la Manutenció, que se celebrarà del 3 al 5 de juny a Barcelona.

L'Associació Àmbit de la B30 està integrada per 54 organitzacions entre ajuntaments, centres de recerca, universitats, organitzacions empresarials i organitzacions sindicals de 23 municipis amb l'objectiu de potenciar i impulsar tota la zona industrial i tecnològica de l'eix de la B-30.

Foto: Darrera reunió celebrada a Terrassa / Àmbit B30

0
0
0
s2sdefault