hola

l'entitat. Mogoda Gospel

Quin és el vostre objectiu?
Som un cor de Gòspel que va néixer el 2011, després que un grup de dones s’ajuntessin al voltant de dos tallers de Gòspel. El resultat d’aquests tallers i cursos del 2011 va ser tan engrescador que van decidir unir-se de manera més estable i formar el cor de Mogoda Gòspel a Santa Perpètua. Des d’aleshores el nostre cor, ha estat en moviment, aprenent i compartint els nostres coneixements amb companys diferents. Realitzant concerts, actuacions i col·laboracions per tal de portar els ritmes, el cant i la temàtica de la música Gospel a Santa Perpètua i a la resta del territori del Vallès Occidental. El nostre objectiu anual és fer créixer el cor dotant-nos a més de recursos propis i materials per poder realitzar els nostres concerts amb micròfons i amplificadors. A més, estem fent publicitat de les nostres activitats amb un disc que vam gravar l’any passat amb alguns dels nostres temes.Volem seguir treballant per poder oferir més concerts, fent créixer l’entitat i publicitant-nos!

Quins valors voleu transmetre? 
Entenem que el cor de Mogoda Gòspel és un cor majoritàriament femení. Les dones estem en una situació social de vulnerabilitat jurídica i política, per això tenir un entorn de respecte i bona convivència és per a nosaltres de vital importància i seguirem treballant per a que la música ens ajudi a crear un ambient de tolerància. Volem transmetre aquests valors de tolerància i respecte. La música, el Gòspel i aquest cor ens ha ajudat a totes a trobar un espai en el qual poder expressar-nos sense cap mena de barrera o problema. La música en cor és fer equip, fer pinya, escoltar i fer que t’escoltin des de la pràctica del silenci i de l’harmonia. Creiem que la música Gòspel i en cor, facilita la bona convivència i el treball en equip primordial per fer que funcionem correctament. Per a nosaltres és totalment important transmetre aquest respecte i aquest treball en equip a tots els socis, als futurs socis i allà on cantem. La música i el Gòspel ens han d’ajudar a transmetre felicitat i bon rotllo allà on cantem.

Qui pot formar part de l’entitat?
La nostra entitat està oberta a qualsevol persona independentment de la seva condició, de 15 anys en endavant.
Enguany celebrem el 10è aniversari i és per això que tenim una programació especial. Durant aquests anys el nombre d’associats ha anat augmentant i aquest curs en som 13.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Com a cor de Gòspel a més de poder transmetre la música Gòspel en les seves variants al municipi, ja sigui amb cançons més tradicionals que interpretaven els esclaus dels Estats Units com amb cançons més modernes com alguna de Queen o de Madonna que també formen part del nostre repertori, creiem que aportem un espai dinàmic, divertit, obert i reflexiu on créixer de manera col·lectiva sense cap mena de tabú. La música ajuda a fer créixer el cor i l’ànima i la música Gòspel, a més, amb els seus ritmes i la seva música plena de sentiment i passió, pot aportar al municipi un espai totalment diferent.


Les activitats

Ara mateix no tenim dates tancades de les activitats que realitzarem, però la idea és continuar participant en la mostra d’entitats i fer cap al maig-juny una jornada intensiva a una casa de colònies que segurament estarà obert a totes les persones del municipi i amb la col·laboració d’un altre cor del Vallès.

Contacte

Mail: mogodagospel@gmail.com
Instagram: Mogoda gospel
Facebook: Mogoda gospel

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Albert Clos:
23 Des 2022 11:11 - AdministratorAlbert Clos: "El meu major somni seria continuar com ara, però viure més relaxat"

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament [ ... ]

Chris Thwaite:
28 Nov 2022 14:24 - AdministratorChris Thwaite: "Tinc moltes ganes de que la meva família d'aquí conegui Austràlia"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]

Núria Pons:
08 Nov 2022 13:55 - AdministratorNúria Pons: "Jo penso que només es mor una vegada i es viu tots els dies"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]