hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

l'entitat. Club Hoquei Santa Perpètua

Quin és el vostre objectiu?
Més enllà dels resultats esportius, que també són importants, l’objectiu primordial és que els infants gaudeixin practicant el nostre esport. La bona entesa entre tècnics, jugadors, famílies i junta directiva fa realitat els objectius de cada temporada. Fa un parell d’anys vàrem aconseguir l’ascens a primera catalana amb l’equip sènior, que va ser una fita molt important per a nosaltres, especialment perquè la pràctica totalitat dels jugadors estan formats al club. El futur competitiu de l’entitat el marcarà principalment el treball que estem fent a la base. Per aconseguir aquests objectius l’actual estructura del Club es fonamenta en tres àrees bàsiques de treball (Àrea Esportiva, Àrea Econòmica i Àrea Social) amb les quals es pretén potenciar al màxim totes les categories i, molt particularment, el que ha de ser el futur del Club, la base. D’altra banda la remodelació de la pista del Parc Esportiu és molt important per refermar el nostre creixement.

Quins valors voleu transmetre? 
El Club Hoquei Santa Perpètua es una entitat esportiva sense ànim de lucre que fomenta l’hoquei sobre patins, tot formant joves esportistes basant-se en un projecte esportiu, educatiu i social, el qual és l’ideari de l’entitat, des de fa mes de 45 anys. L’hoquei patins és un esport que potencia la psicomotricitat i la coordinació de moviments, cosa que el fa molt desitjable pel desenvolupament psicomotor dels infants. Aprenen a patinar, s’ho passen bé, s’endinsen en el món de la competició i aprenen a respectar les regles del joc, un joc que es desenvolupa en equip, per la qual cosa es fa necessari posar èmfasi en la cooperació de tots els jugadors. D’altra banda, cal recalcar l’important nombre de noies que juguen en els nostres equips de base ja sigui a equips mixtes o femenins ajudant a fomentar la igualtat.

Qui pot formar part de l’entitat?
Tota persona interessada en practicar l’esport de l’hoquei patins. Actualment tenim 115 fitxes de jugadors/es federats. Tot projecte esportiu requereix d’un important sustent econòmic per tal d’aconseguir desenvolupar-se i consolidar-se com a tal. És per això, que és molt important l’aportació de les famílies dels jugadors i la col·laboració dels nostres patrocinadors, especialment l’empresa DALMEC. Estem estudiant diferents formats perquè més persones es puguin vincular al nostre club.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Donar una sortida esportiva de qualitat als nens/es i joves del nostre poble per facilitar la pràctica d’un esport, que tan necessari és avui en dia degut als hàbits cada cop més sedentaris de la nostra societat.


Les activitats

La principal activitat del club es la participació de 17 equips de totes les categories a les competicions de la Federació Catalana de Patinatge.
D’altra banda, des de l’àrea social del club s’organitza una festa molt especial per Nadal, un campus el mes de setembre i també participem a la Festa de L’esport que organitza l’Ajuntament el mes de juny.

Contacte

Dimarts i Dijous al Pavelló municipal d’Esports (Av. Girona 7) de 17.30 a 21 h
Web: hoqueisantaperpetua.org 
Instagram: chsantaperpetua
Facebook: Club Hoquei Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Transmetem els pilars d’una vida saludable”
18 Set 2019 14:35 - Cesca Mejías“Transmetem els pilars d’una vida saludable”

  l'entitat. Club Natació Santa Perpètua

Quin és el vostre objectiu?
Som un club esportiu sense [ ... ]

“Les Gitanes són cultura, tradició i folklore”
21 Jun 2019 12:21 - Redacció“Les Gitanes són cultura, tradició i folklore”

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
Som un grup de dansa tradicional [ ... ]

“Ser forts per ser útils és el nostre lema”
07 Jun 2019 12:17 - Cesca Mejías“Ser forts per ser útils és el nostre lema”

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu principal [ ... ]