hola


l'entitat


Quan va néixer i per què?
Hi havia una manca d’aquest esport a la població i molta demanda de dansa i d’esports amb component artístic. Quan la gent del poble i de localitats veïnes van descobrir que hi havia un nou club de rítmica es van interessar per aquesta disciplina esportiva i vàrem créixer ràpidament.

Quin és el vostre objectiu?
Treballem per a fer créixer les nostres gimnastes com a persones i com a esportistes. Volem que les gimnastes gaudeixin de l’esport alhora que s’esforcen per millorar dia a dia.

Quins són els valors del club?
Respectar i estimar aquest esport significa esforçar-se, treballar en equip, acceptar els dies dolents, les puntuacions baixes i extreure’n un aprenentatge. Significa admirar i valorar la feina ben feta, ja sigui pròpia o d’altres persones o equips. La disciplina, la constància i l’esperit d’autosuperació són indispensables per evolucionar individualment. Tant l’equip tècnic com la junta directiva fomentem també l’esperit de pertinença. Creiem que sentir-se membre d’un grup i crear vincles amb tots els seus components fa que l’ambient sigui sa i generi felicitat. Motivació i emocions positives per les nostres gimnastes.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Ara tenim 92 gimnastes al Club. Per la propera temporada la previsió és ampliar lleugerament aquest nombre, la llàstima és que per manca d’espai no podem atendre totes les peticions d’inscripció. Tenim grups de competició des de prebenjamins fins a juvenils, però ens hem vist obligats a restringir l’entrada al grup Escola de Rítmica a nens/nenes de 6 a 9 anys. Pot formar part del Club qualsevol nen o nena entre els 4 i els 16 anys, malgrat que recomanem començar quan més aviat millor. Ens agradaria molt que algun noi s’interessés pel club.

Què aporta fer rítmica?
Genera elegància i agilitat en els moviments. També fa que el cos guanyi flexibilitat. Quan es comença de petit, es desenvolupen més ràpidament la coordinació i el sentit del ritme. Però els beneficis més importants són en el desenvolupament com a persona. El fet de ser un esport de competició on et jugues una nota en menys de 2 minuts, davant d’una grada que només et mira a tu i davant d’unes jutgesses que analitzen al detall el teu exercici, requereix de molt de valor. Aquest valor i les sensacions que es despleguen abans i després d’aquell moment són un aprenentatge per a la vida. Tots aquells sentiments que vivim durant la nostra etapa de gimnastes: nervis, felicitat, amistat, frustració, tristesa, orgull, decepció, alegria, adrenalina, por, tot és un aprenentatge per a la vida i això és igual d’important o fins i tot més que aprendre conceptes teòrics amb els llibres.

Les activitats

Hem competit a nivell de Jocs Escolars dins del Consell Esportiu de Sabadell: la Copa de Sabadell i la Final Comarcal. Hem participat a trofeus organitzats per diferents clubs i hem arribat fins a les finals territorials dels Jocs Escolars i a la Final del Trofeu Barcelona Comarques. Per la propera temporada el Club es federarà i tindrem algunes gimnastes en categoria Open.
El 17 de juny fem el V Festival de Final de Temporada i del 3 al 6 de juliol organitzem un campus esportiu amb el club de Montgat.

Contacte

Mail: ritmicasantaperpetua@gmail.com
Facebook i Instagram: @ritmicasantaperpetua
Telèfon: 618404997
Web: www.ritmicasantaperpetua.com

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

“Transmetem els pilars d’una vida saludable”
18 Set 2019 14:35 - Cesca Mejías“Transmetem els pilars d’una vida saludable”

  l'entitat. Club Natació Santa Perpètua

Quin és el vostre objectiu?
Som un club esportiu sense [ ... ]

“Les Gitanes són cultura, tradició i folklore”
21 Jun 2019 12:21 - Redacció“Les Gitanes són cultura, tradició i folklore”

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
Som un grup de dansa tradicional [ ... ]

“Ser forts per ser útils és el nostre lema”
07 Jun 2019 12:17 - Cesca Mejías“Ser forts per ser útils és el nostre lema”

l'entitat. Associació catalana Vovinam VietVoDao

Quin és el vostre objectiu?
El nostre objectiu principal [ ... ]