hola

Captura del vídeo

L'alumnat de sisè de l'Escola la Florida i les seves famílies han tingut una molt bona idea per fer germanor i tenir un bon record d'aquest darrer curs a Primària tant atípic. Entre tots van acordar gravar els nens i nenes cantant la cançó Resistiré, símbol de la lluita contra la Covid19 als balcons del país.

Aquest alumnat no tindrà un comiat com es mereix ni tampoc podrà fer el desitjat fi de curs que clogui la seva etapa a la Primària i per això les famílies van col·laborar en aquest vídeo que s'ha difós per whatsapp i altres xarxes socials. 

El vídeo s'ha muntat de manera amateur i, segons ens expliquen els impulsors, les famílies anaven enviant per privat els vídeos per tal que fos sorpresa per a tots els nens i nenes. 

Un record diferent d'un curs que es recordarà per sempre. 

 

 

Participen:

Nuria Navarro, June Nuñez, Laura Bouzas, Hugo Garcia, Arnau Parés, Laia Lopez, Esther Avila, Maia Plazuelo, Pol Romero, Sara Cristo, Giulia Garcia. Raquel Perez, Alba Vieira, Claudia Colle, Iker Rodriguez, Ethan Garcia, Emma Lopez, Claudia Martin, Cristian Chacon, Hugo Parra, Izan Martin, Lorea Granados, Pau Cerdan, Duna Roca, Pedro Sanchez, Ariadna Mamani, Jan Huguet, Nadia Lopez, Nayara Lopez, Laura Paredes, Nuria Cervera, Aimar Baca, Nerea Gonzalez, Manel Cuesta, Daniel Serrano, Miguel Angel Lora, Iker Lopez, Unai Ao Martinez, Shamael Lorite i Unai Cid.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament

22 Abr 2020 11:25 - AdministratorVols conèixer la Llegenda de Sant Jordi? El Pau i el Màrius Calvo, us l'expliquen

El Pau i el Màrius Calvo no han volgut deixar de celebrar el confinament i han fet una representació [ ... ]

23 Abr 2020 11:39 - AdministratorEl Sant Jordi confinat i compartit d'uns veïns de Centre Vila

La Lucía i l'Anna Ramírez son dues perpetuenques de 9 i 11 anys. Com tots els nens, no només de Santa [ ... ]

27 Abr 2020 09:31 - AdministratorLa Residència la Florida balla el Resistiré amb els seus usuaris per animar els seus familiars

Les residències son de les que més han patit la crisi de la Covid19. A Santa Perpètua en tenim dues [ ... ]