hola

Captura del vídeo

L'alumnat de sisè de l'Escola la Florida i les seves famílies han tingut una molt bona idea per fer germanor i tenir un bon record d'aquest darrer curs a Primària tant atípic. Entre tots van acordar gravar els nens i nenes cantant la cançó Resistiré, símbol de la lluita contra la Covid19 als balcons del país.

Aquest alumnat no tindrà un comiat com es mereix ni tampoc podrà fer el desitjat fi de curs que clogui la seva etapa a la Primària i per això les famílies van col·laborar en aquest vídeo que s'ha difós per whatsapp i altres xarxes socials. 

El vídeo s'ha muntat de manera amateur i, segons ens expliquen els impulsors, les famílies anaven enviant per privat els vídeos per tal que fos sorpresa per a tots els nens i nenes. 

Un record diferent d'un curs que es recordarà per sempre. 

 

 

Participen:

Nuria Navarro, June Nuñez, Laura Bouzas, Hugo Garcia, Arnau Parés, Laia Lopez, Esther Avila, Maia Plazuelo, Pol Romero, Sara Cristo, Giulia Garcia. Raquel Perez, Alba Vieira, Claudia Colle, Iker Rodriguez, Ethan Garcia, Emma Lopez, Claudia Martin, Cristian Chacon, Hugo Parra, Izan Martin, Lorea Granados, Pau Cerdan, Duna Roca, Pedro Sanchez, Ariadna Mamani, Jan Huguet, Nadia Lopez, Nayara Lopez, Laura Paredes, Nuria Cervera, Aimar Baca, Nerea Gonzalez, Manel Cuesta, Daniel Serrano, Miguel Angel Lora, Iker Lopez, Unai Ao Martinez, Shamael Lorite i Unai Cid.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament

13 Maig 2020 11:12 - Marta Hiraldo"La llengua de signes va més enllà de les paraules". Una perpetuenca i cinc companyes, es graven interpretant La petita Rambla del poble sec

La Roser Moliner és una perpetuenca que, juntament amb cinc companyes més de la universitat han decidit [ ... ]

05 Maig 2020 14:52 - Marta Hiraldo"No m'imagino el moment que pugui tornar a abraçar-la"

Les residències de la gent gran han estat de les més afectades per la crisi sanitària. Els usuaris [ ... ]

04 Maig 2020 10:19 - AdministratorL'alumnat de sisè de l'Escola la Florida grava un Resistiré especial per recordar el seu darrer curs

L'alumnat de sisè de l'Escola la Florida i les seves famílies han tingut una molt bona idea per fer [ ... ]