hola

Tot anirà bé

 

L’Informatiu de Santa Perpètua obre a la seva edició digital un nou espai pensat per a què la ciutadania expliqui les seves vivències, històries, pensaments o qualsevol aspecte que vulgui compartir sobre el confinament. La nova secció sota el títol de Històries del confinament té per objectiu recopilar les vivències dels perpetuencs en forma d’iniciatives, cartes, dibuixos, textos o vídeos, entre d’altres.

Es poden enviar les propostes al mail linformatiu@staperpetua.cat o a través de les xarxes socials

Des de la declaració de l’estat d’alarma, l’edició paper de l’Informatiu no ha pogut sortir i per aquest motiu des del Servei de Comunicació estem adaptant-nos a noves maneres de difondre l’actualitat i els missatges que la ciutadania ens fa arribar. L’edició digital s’ha actualitzat amb un especial Crisi sanitària i el compte Instagram de l’Informatiu comparteix les notícies diàries a les seves històries.

A partir d’ara, tots aquells ciutadans que vulgueu enviar-nos qualsevol tipus de material relacionat amb el vostre confinament podreu fer-ho a través del correu electrònic linformatiu@staperpetua.cat o a través de les xarxes socials on som presents com ara Instagram o Twitter.

 

Foto: una de les imatges rebudes de la ciutadania / 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus