hola

Figuera Perruquers celebra 50 anys sent la barberia de Santa Perpètua. En aquest mig segle ha tingut dos barbers. Josep Maria de nom tots dos, pare i fill de parentesc. El pare, conegut com el Maño que havia pujat persianes el setembre 1967 al carrer de Vidal i Barraquer, li va dir al fill que, tot i que continués amb els seus estudis, havia d’aprendre l’ofici perquè mai se sap.

I així va començar el fill, l’estiu de 1982. És cert que va continuar amb els estudis i va arribar a la universitat, però ja no va sortir de la barberia. És president del Gremi de perruquers de Sabadell i comarca i fundador del projecte theQhair, la certificació Q de qualitat de la perruqueria espanyola.

Per tal de celebrar aquests 50 anys, Josep Maria Figuera ha volgut passar Una tarda a la barberia i ha muntat un acte “senzill i diferent” el 8 d’octubre a les 18 hores al Centre Cívic El Vapor obert a tota la ciutadania. Josep Maria Figuera explica que la idea és compartir “una tertúlia de barberia de les de tota la vida i fer un passeig per la història gaudint de les sensacions, històries i xerrades, plors del nens de l’essència de qualsevol barberia on la clientela és la protagonista”. Vol ser també un homenatge a les barberies i als barbers de Santa Perpètua. Durant l’acte es visionarà un curtmetratge fet per Joan Carreras i una col·lecció fotogràfica preparada per Josep Ponsa.

La tertúlia serà amb perpetuencs emblemàtics, alguns dels millors barbers de l’estat espanyol i professionals del sector i per finalitzar un brindis de Barber’s Gin gentilesa de Romate. El Josep Maria recordarà el seu pare i el Maño, allà on sigui, farà sonar com sempre les seves tisores i treurà la navalla de barber.


Foto: Figuera Perruquers compleix 50 anys / Figuera Perruquers

0
0
0
s2sdefault