hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Reempresa

El servei de Reempresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda donarà també suport al traspàs de negocis dels municipis de la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat, segons ha informat la Regidoria de Desenvolupament Local.

Reempresa és una iniciativa que va ser promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda participa com a Punt d’Atenció Reempresa des de que va signar el conveni d’adhesió el setembre de 2014, document que s’ha revisat recentment per ampliar el servei als municipis veïns.

La principal funció de Reempresa és salvar empreses viables i els llocs de treball que ocupen, quan per diferents circumstàncies, ja sigui per jubilació, canvi de domicili, conciliació familiar, etc..., els seus titulars no poden continuar atenent-les.

El servei funciona de manera gratuïta com un espai físic i virtual (www.reempresa.org) per tal d’acollir persones emprenedores i cedents, coordinar l’oferta i la demanda de negocis en traspàs i posar a la seva disposició els diferents serveis que s’ofereixen.

Per a les empreses en traspàs, es publica un anunci al web i s’ofereix assessorament individual per a l’elaboració del Pla de cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa: la primera reunió de presentació de les parts, la signatura de l’acord de confidencialitat amb les persones interessades o la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord, si les parts ho desitgen. Com que es tracta d’una iniciativa público-privada, l’empresa pot venir acompanyada dels seus assessors i aquests també es poden integrar al procés.

Per a les persones emprenedores, s’ofereix accés a tots els anuncis publicats de qualsevol municipi, ajut per analitzar la viabilitat del negoci amb el Pla de Reempresa, formació especialitzada i suport per trobar finançament per a la inversió i l’inici de l’activitat.

Per tal de garantir un bon servei, els consultors de Reempresa tracten amb total confidencialitat les consultes i contrasten la informació proporcionada tant per cedents, com per adquirents, segons ha destacat la Regidoria de Desenvolupament Local. D’aquesta manera, s’asseguren que la informació dels anuncis que es publiquen és precisa i veraç, ajudant a la presa de decisions.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei d’Empresa, situada a l’Edifici de Desenvolupament Local, telèfon 93 544 61 63. Per a més informació també es pot consultar els webs reempresa.org i rieradecaldes.com


Foto: Acte institucional de traspàs d'un negoci el passat mes de maig / L'Informatiu

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault