hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Reunió amb Front Polisari

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’ha compromès amb la Federació d'Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí (ACAPS) i el Front Polisari a organitzar la Trobada de les famílies participants a les colònies Vacances en pau de Catalunya.

Aquesta festa forma part del programa municipal Objectiu Refugiats Sàhara 2016 que s’ha marcat la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional en aquest any. La campanya es va iniciar al mes de març i es perllongarà fins al desembre de 2016.
Objectiu Refugiats Sàhara 2016 inclou exposicions diverses i xerrades que ja van començar a desenvolupar-se al mes de març i que continuaran durant les properes setmanes. De fet, el 10 de maig està previst un debat sobre el conflicte del Sàhara entre representants dels grups municipals i membres del Consell Municipal de Cooperació. El dia escollit no ha estat a l’atzar sinó que és l’aniversari de la constitució del Front Polisari (10 de maig de 1973) i comptarà amb la participació del delegat a Catalunya del Front Polisari, Mah Yahdih.

Precisament, Mah Yahdih, la presidenta de la Federació ACAPS, Núria Salamé, el regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, i SPSolidària van mantenir dimarts 26 d'abril una reunió per començar a organitzar la Trobada dels infants participants en les colònies Vacances en pau d'aquest any a tot Catalunya.

El regidor de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, ha confirmat que la festa, en la qual participen les famílies acollidores i els infants refugiats sahrauís que vindran aquest estiu de colònies, tindrà lloc el dia 17 de juliol. També ha avançat que des de Santa Perpètua es vol defugir d'una trobada només per a les famílies participants a les colònies sahrauís sinó que serà un programa obert a la ciutadania perquè els perpetuencs puguin relacionar-se amb aquests infants que fan d'ambaixadors del poble sahrauí, que porta 40 anys refugiat. Hernández també ha apuntat que el 10 de maig tindrà lloc una xerrada institucional amb membres d'entitats del Consell Municipal de Solidaritat, portaveus dels grups municipals i el delegat del Front Polisari.


Foto: El delegat del Front Polisari, la presidenta d'ACAPS, el regidor i membres de SPSolidària / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault