hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Els infants guanyadors del Concurs de dibuix Sant Jordi 2015 del Pla de barris de Can Folguera es van reunir divendres 15 de maig amb l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, per rebre els premis del certamen. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens, on estaven exposades totes les obres guanyadores. Enguany, al concurs han participat un total de cent infants. En aquesta tercera edició, el certamen se centrava en la temàtica ferroviària sota l’eslògan Viatjant en tren des de la Granja, en referència a la futura estació de la R8 a l’alçada de la Granja Soldevila.

El concurs va tenir lloc a la paradeta de l’Ajuntament de Santa Perpètua ins­tal·lada al passeig de la Florida durant la diada de Sant Jordi i s’estructurava en tres categories: de petits (fins a 5 anys), mitjans (de 6 a 9 anys) i grans (de 10 a 13 anys). Un jurat, format per tècnics de la Regidoria de Comunicació i de l’Oficina de barris, va seleccionar els dotze guanyadors, tres per categoria, i també va guardonar una frase destacada al dibuix per cada categoria. El jurat ha volgut destacar la imaginació i la bona tècnica dels participants.

Mar Romeu, veïna de la Florida, ha obtingut el primer premi en categoria de petits. Laia Serrano, de Can Taió; i Ona Hernández, de Centre Vila, han estat segona i tercera respectivament. Pel que fa a la frase, el jurat va destacar la de Yadian Pérez, de Can Folguera, que apuntava al seu dibuix que “Voldria anar a veure al iaio i a la iaia a Rubí”. Els quatre guanyadors d’aquesta categoria tenen cinc anys.

En la categoria de mitjans, el dibuix de Lucía Infantes, veïna de sis anys de Centre Vila, va obtenir la primera posició, mentre que els veïns de Can Folguera Haymal Aklalouch, de nou anys, i Tiblet Ràfols, de set, van aconseguir el segon i tercer premi, respectivament. La frase destacada va ser la de Latifa Aid, també veïna de Can Folguera de set anys, que al seu dibuix referia “Aquest és el meu tren – Granja Soldevila”.

Pel que fa a la categoria de grans, Alberto Contreras, de 10 anys i veí de Can Folguera, es va endur el primer premi, mentre que Mireia Rayo, de 12 anys i de Mas Costa, i Tigide Coulibaly, també amb 12 anys i del barri de Can Folguera, van assolir els segon i tercer premi, respectivament. La frase “Aquest tren vull que vagi a països, així Santa Perpètua serà famós”, de Tene Vacole, de deu anys i veïna de Can Folguera, va obtenir el reconeixement del jurat en aquest apartat.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va lliurar els premis als dotze guanyadors del concurs, que a mesura que l’anaven recollint explicaven en què consistien i què havien volgut reproduir amb els seus dibuixos i frases. Els premis consistien en petits lots de material escolar. Isabel Garcia va agrair la participació dels menuts i va explicar-los què suposaria tenir una estació central a la Granja Soldevila.

El Concurs de dibuix del Pla de barris va néixer l’any 2013 amb l’objectiu d’implicar els infants en aquest projecte i d’oferir-los una activitat lúdica relacionada amb la Llei de barris, en el marc de la Diada de Sant Jordi. Com veus el teu barri? i Com veus el teu parc?, en relació al parc Central, van ser les temàtiques de les dues primeres edicions, respectivament.


Foto: Guanyadors del concurs de dibuix / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault