hola

Oficina HabitatgeActualitat - La Ciutat

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament informa que finalitzat el termini de presentació d'ajuts d'especial urgència per al pagament del lloguer o quotes d'amortització hipotecària per a l'any 2014 adreçat a persones aturades han estat informades 33 persones i finalment s'han presentat dins del termini divuit sol·licituds, de les quals a data d'avui s'han resolt favorablement quatre, i la resta estan pendent de resolució.

La Regidoria recorda que aquests ajuts tenen una durada d'un any i es subvenciona fins a una quantia màxima de 180 euros mensuals. En ambdós casos la prestació té carácter puntual amb un import màxim de deute de 3.000 euros. Així mateix, durant tot l'any es poden presentar les prestacions d'urgència especial per al pagament del lloguer, de quotes d'amortització hipotecària i per atendre persones que han perdut l'habitatge com a conseqüència d'un procés de desnonament o d'execució hipotecària. En aquests casos, han estat informades dotze persones i s'han presentat sis sol·licituds d'ajuts per deutes de lloguer o hipoteca, i una sol·licitud en cas de persones que han perdut l'habitatge, com a conseqüència de desnonament o execució hipotecària. En aquests casos, també els ajuts són per un any i fins a 180 euros mensuals.

La Regidoria també informa que respecte a la convocatòria ordinària de les prestacions permanents al lloguer s'han presentat un total de 25 sol·licituds, setze renovacions i nou sol·licituds que han pogut presentar-se de nou, pel fet de ser denegades l'any passat per exhauriment de partida pressupostària. Aquestes sol·licituds estan pendent de resolució. Aquests ajuts tenen una durada de quatre anys (renovable cada any) i es subvenciona fins a una quantia màxima de 200 euros mensuals.

0
0
0
s2sdefault