Recomanacions i informació viària

Correfoc

Recomanacions:
correfoc - Consells de Seguretat

Si participeu activament al correfoc heu de tenir en compte:

  • Porteu roba vella de cotó (pantalons llargs i camisa de màniga llarga)
  • Porteu el cap cobert amb un barret o un mocador
  • No agafeu mai una “carretilla” de terra, encesa o apagada
  • No us apropeu al carretó dels petards
  • Seguiu les instruccions dels diables
  • En cas de cremada, no hi poseu aigua, aneu cap a l'ambulància

Als veïns del recorregut us recomanem:

  • No estacioneu el cotxe al pas del correfoc
  • No deixeu roba estesa ni altres objectes inflamables a balcons i terrasses
  • Tanqueu bé les finestres i persianes
  • No deixeu cap objecte al recorregut que pugui molestar el pas del correfoc

La brigada municipal passarà el mateix dia a tapar tots els vidres, però agrairíem la vostra col·laboració a l'hora de tapar-los. Podeu tapar-los vosaltres mateixos o assegureu-vos que estan ben tapats.

Tobogan Gegant

Els menors de 4 anys obligatòriament han d'anar acompanyats per un adult. Es podran llançar dues persones per flotador, sempre i quan una d'elles sigui menor de 4 anys. Només es podran llançar un màxim de tres persones agafades. Es recomana l'ús de roba de bany i ulleres de piscina.

FESTA DE COLORS

Segur que esteu preparats i preparades per participar d'aquesta activitat nova de la Festa Major. Si ho feu recordeu que heu de fer servir roba vella (no sortireu nets), caldrà que feu servir ulleres per protegir els ulls i mocadors per tapar la boca. En cas de contacte amb els ulls, recordeu netejar-vos amb aigua abundant. El preu de la pols de colors serà d'un euro la bossa i de cinc euros el paquet de sis colors. Es posaran a la venda el mateix dia de l'activitat. Es recomana l'ús de roba de bany.

AIGUAFEST

Es recomana l'ús de roba de bany i ulleres de piscina.

XXVII Marxa en bicicleta

La Marxa és oberta a totes les edats i no és concebuda com una competició. Els infants hauran d'anar sempre acompanyats d'un adult i podran realitzar el recorregut més adequat. És obligatori el compliment de les normes de circulació i imprescindible l'ús del casc per poder participar a l'activitat. Hi haurà dues rutes, una llarga per Gallecs (16 km) i una curta fins a la Torre del Rector (8 km).

INFORMACIÓ VIÀRIA

La Rambla romandrà tallada al trànsit entre el dilluns 26 d'agost i el dimarts 3 de setembre.

El tram de passeig de la Florida entre el camí de la Granja i l'avinguda de Barcelona i el tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre, entre el passeig de la Florida i l'avinguda de mossèn Jacint Verdaguer, romandran tallats al trànsit durant les tardes de divendres, dissabte, diumenge i dilluns de Festa Major.

Malgrat que estigui tallat al trànsit, durant les havaneres de dilluns a la tarda al parc Central, s'habilitarà un espai d'aparcament a l'avinguda de l'Onze de Setembre per a persones amb mobilitat reduïda.

Recordeu que durant la cercavila de gegants i el correfoc també es tallaran carrers als seus respectius recorreguts (podeu consultar-los a la pàgina Recorreguts).

Mitja hora abans del castell de focs, el camí de la Granja romandrà tallats al trànsit i a les persones.

D'altra banda, amb motiu de la instal·lació de l'escenari a la Rambla, el veïnat d'aquest carrer haurà de dipositar els residus als contenidors del carrer de Marià Fortuny.