Presentació

Isabel Garcia, Alcaldessa

Ja la tenim aquí! La Festa Major d'Estiu 2018. Reprenem intensament l'activitat de la ciutat, desprès de les vacances, amb alegria i ganes de passar-ho bé. Durant uns dies viurem la ciutat d'una altra manera, més amable, relaxada i lúdica.

La festa major és per a tothom i volem viure-la i gaudir-la amb plena llibertat. Aquests dies carrers, places i parcs tindran una major afluència de ciutadanes i ciutadans, d'infants, joves i gent gran. Si tothom ens respectem i som cívics, la festa major serà encara més exitosa, mantenint l'equilibri entre el seny i la rauxa. Deixem de banda les preocupacions i retrobem-nos a l'espai comú de la festa per celebrar-la amb amistats, veïnat i familiars.

Un any més, gaudim d'un programa d'activitats extens, divers i renovat en el que tothom té el seu lloc i moment reservat. Grans i petits tindran l'oportunitat de compartir aficions, enfortir les relacions i conèixer noves experiències. Tot i mantenir una estructura similar a anteriors edicions, en aquesta Festa Major trobarem alguns canvis, noves propostes i una aposta més decidida pel medi ambient.

El treball de moltes persones i entitats que organitzen activitats, la comissió de festes, la comissió dels desconcerts i el personal de l'Ajuntament que hi col·labora directament, fan possible una gran Festa Major. Per això, un any més, a tota la ciutadania compromesa amb la seva ciutat i que treballa desinteressadament, vull agrair-li molt sincerament la seva implicació.

Perpetuenques i perpetuencs, gaudim de la nostra Festa Major i omplim les places i carrers de festa, d'alegria i bon humor.

Bona Festa Major 2018

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda

Marçal Solà, Regidor de Cultura i Joventut

La Festa Major d'Estiu de Santa Perpètua, una data esperada amb impaciència per molta gent, tant del municipi com d'altres indrets. Per a molts, és l'últim respir d'aire fresc abans de tornar a la normalitat, per a d'altres, és el moment de gaudir de la música, la cultura, les amistats i la festa i per a una part, força important, són dies de treball perquè formen part de les entitats i col·lectius que participen de la Festa.

Però el que és innegable és que són dies on Santa Perpètua es vesteix de gala i ens mostra la seva cara més alegre.

Com ja és habitual, les entitats de cultura popular hi juguen un paper imprescindible mantenint i tenint cura de les tradicions. Les entitats joves aporten novetats i mantenen la festa fresca i actualitzada. L'esport i la música també hi són sempre molt presents, com també ho fan durant l'any. Els més menuts, també tenen la seva part al programa. Les comissions de Festa Major i de Desconcerts fan la nostra festa més participativa.

I tot això seria impensable sense la feina de tots i totes els i les treballadores i voluntàries que fan realitat tota aquesta producció tant complexa. La suma de tots aquests elements donen com a resultat una Festa Major de referència com és la nostra.

No hem d'oblidar que la Festa és per a tots i totes, és a dir, tothom té el mateix dret de gaudir-la, per a això hem de tenir ben present la frase: “si no és SÍ, és NO”. I també són dies per tenir molt present el respecte cap al medi ambient, per això any rere any fem passes per millorar en aquest aspecte.

Enguany les novetats tampoc hi mancaran en aquest programa. Novetats que són el resultat de les opinions recollides de la ciutadania i els òrgans de participació i de les propostes de l'equip de govern, amb l'objectiu d'adaptar la nostra festa a les necessitats dels nous temps i per a tots els gustos.

Només em resta agrair a tothom que fa possible aquest extens programa d'activitats i desitjar-vos que en gaudiu el màxim possible.

Molt bona Festa Major!

Marçal Solà Garcia

Regidor de Cultura i Joventut