Informació Pràctica

Ball del Fanalet

Inscripcions

Per aconseguir bases o inscriure's als diferents concursos i competicions visiteu la pàgina corresponent a aquest web.

TIQUETS

Tobogan gegant

Durant l'activitat del Tobogan Gegant es repartiran tiquets d'adults i d'infants i només es donarà 1 tiquet per persona que estigui a la cua. Es considerarà infant els menors de 14 anys

Processó de Sant Pepe

Els dies d'adquisició dels tiquets s'hauran de consultar al compte Instagram de l'entitat Moguda Perpètua. El preu serà de 4 euros i els punts de venta seran el Bar Tapas Bike i Can Perico.

Sopar Jove

Els tiquets es posaran a la venda el 19 d'agost al preu de 5 euros a Can Perico i El Rebost de Mas Costa.

Festa de colors

El dijous 29 d'agost a les 19 h es farà un assaig de la coreografia d'aquesta novetat de la Festa Major. Al Parc Central.

Ball del fanalet

Podeu adquirir els fanalets a l'inici de l'orquestra, diumenge, a la Rambla. El preu és de 0'5 euros i els llumins per 0'30.

CUIDEM EL MEDI AMBIENT

Tots els bars amb llicència de Festa Major estan obligats a utilitzar gots reutilitzables. Totes les consumicions que es facin en aquests espais se serviran en aquests gots, que tindran el cost d'un euro, en concepte de dipòsit. Un cop usats, els gots es poden retornar als mateixos bars de Festa Major o al punt habilitat al parc de la Ribera. Els horaris d'aquest punt de recollida serà el dia 30 i 31 d'agost i 1 de setembre, de 00.30h a 6.30h.

Durant la festa, intentem no generar residus i si es generen: cada cosa al seu contenidor!

BANDEROLES SOLIDÀRIES DE FESTA MAJOR

Compra les banderoles solidàries i guarneix el teu balcó. Que tothom sàpiga que estem de festa! El preu és d'un euro que anirà destinat al projecte de l'ONG Asperpol per Gàmbia que consisteix en la instal·lació d'un equip fotovoltaic a l'escola de la població Jarra Sukata. A més, es farà una aportació de material escolar.

Les banderoles es podran adquirir als establiments comercials: Cal Rellotger, Floristería Dani, Griñan, Seguros Bilbao, Seyma droguerías, El planeta de Alba, Yolanda Bartrina, Aire Espai de Creació, Nino sabateries, Subirats, Bodega Dolguera i Servigest empresarial.

PUNTS LILES

S'instal·laran dos punts liles: un a Deskoncerts (divendres i dissabte, en horari de 00 h a 06 h i diumenge, de 00 h a 4 h) i un altre al pati de l'Era, durant la nit disco mòbil (divendres i dissabte, de 21 h a 00 h).

Al parc Central, hi haurà agents preventius itinerants que també cobriran els espais dels Deskoncerts i la Disco Jove durant tota la nit.

Les barres que participen en aquests espais formaran també part de les accions de sensibilització i detecció d'agressions sexistes.

Aquestes accions formen part del Compliment del Pla local d'Igualtat aprovat el juliol del 2018, fruit de l'acord de reunions periòdiques amb entitats i persones de la ciutat, que van generar el Protocol Contra Agressions Sexistes en l'àmbit de l'oci de Santa Perpètua de Mogoda.