02/03 - CARNAVAL

Tobogan aquàtic gegant Fins al 27 de febrer, és obert el període d'inscripció per al Concurs de la Rua de Carnaval

Els interessats a prendre part al certamen hauran d'inscriure's presencialment a la Granja Soldevila, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores o bé a través del web municipal fins al 27 de febrer. L'organització avisa que no es faran inscripcions el mateix dia de la Rua, el 2 de març. Al concurs poden participar totes les persones o grups que ho desitgin en format de comparsa o carrossa, sempre que hi hagi un mínim de vuit persones per grup. Les carrosses o altres vehicles que participin a la rua hauran de presentar una còpia de l'assegurança obligatòria del vehicle i del carnet de conduir del conductor. Aquesta documentació s'haurà de presentar durant la setmana d'inscripcions o adjuntar en la tramitació on-line. Per tercer any consecutiu hi haurà sis premis de 300 euros a la millor comparsa, coreografia, originalitat, la millor disfressada, la més satírica i la més elaborada i un premi especial del jurat de 125 euros.

Tots els participants siguin locals o forans podran acumular premis. El jurat estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic.

Podeu consultar les bases del Carnaval 2019 a la Seu electrònica de l'Ajuntament.

La rua
Caldrà que tots els vehicles, carrosses i participants estiguin al punt de sortida (a la cruïlla del Passeig de la Florida amb el camí de la Granja) el dissabte 2 de març de 2019 a les 17.30h de la tarda. El recorregut serà: Passeig de la Florida, Av. Barcelona,  Genís Sala, Rambla i Plaça de la Vila.

Programa

D'17.30 h a 02.00 h / Pg de la Florida amb Rotonda de la Font

Rua de Carnaval i concurs de disfresses.

23.00 h / Pavelló Municipal

Ball de Carnaval amb DJ Hendry al Pavelló d'Esports.

Comparteix la programació de la Festa Major: